Kızılot Ortaokulu

WEB https://kizilot55.meb.k12.tr
Adres : Kızılot Merkez Sokak No 105 İç Kapı No 1 Çarşamba / Samsun
VİZYON : Öğrencilerimizi sevginin gölgesinde ahlaklı, bilginin ışığında topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
BAŞARILAR : 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI: KIZ BASKETBOL TAKIMI İL 4.SÜ,ERKEK ATLETİZM TAKIMI İL 3.SÜ VE KIZ ATLETİZM TAKIMI İL 1.Sİ RESİM,KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMALARINDA İLÇE DERECELERİ.

Saatler : BAŞLAMA :8:30 BİTİŞ 14:50
Isınma : KALORİFER
Servis : OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OLDUĞU İÇİN 13 ADET SERVİS ARACI TAŞIMA YAPMAKTADIR.
Ulaşım : DOLMUŞ ÖZEL ARAÇ
Yerleşim Yeri : Kızılot Merkez Sokak No:105 İç Kapı No:1 Çarşamba / Samsun
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL 45 KM İLÇE 12 KM
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN ORTALAMA %25 SINAVLA ALAN OKULLARA YERLEŞMEKTEDİR.AYRICA BURSLULUK SINAVINA KAZANAN ÖĞRENCİ SAYIMIZ 7 KİŞİDİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ BİR ÜST KADEME OKULA YERLEŞMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZUN ERKEK FUTSAL,KIZ BASKETBOL VE HEM KIZ HEM DE ERKEK ATLETİZM TAKIMI VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK VE TEKNOFEST YARIŞMALARINA BAŞVURULARIMIZ VARDIR.
Proje Çalışmaları : OKULUMUZDA e-TWİNNİNG PROJESİ UYGULANMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : HER YIL ERASMUS PROJESİ BAŞVURUSU YAPILMAKTADIR.